SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Saltholmens Båtägareförening
Bli medlem i Saltholmens Båtägareförening
BLI MEDLEM

Välkommen till Saltholmens båtägareförening!

 

Vi organiserar båtplatsinnehavarna i de två Saltholmshamnarna, vid spårvagns ände, skärgårdens början, Bosse bagarens bullar, och den saltaste badplatsen i fastlandsgöteborg!

 

Välkommen att bli medlem!  (Klicka på röd knappen till höger! Mer information i menyn [Medlem] ovan.)

Föreningens årsmöte 16 mars 2023
2023-01-19 23:56

Årsmötet (föreningsstämman) blir den 16 mars, kl 18.30.

 

Mer information kommer här på sidan och i Roderbladet.

 

Kallelsen kommer senast två veckor innan. 

Nya medlemsrutiner
2023-01-19 17:50

Med början i januari 2023 börjar vi använda ett ännu smidigare system för att hantera oss medlemmar i föreningen. Systemet innebär att du som medlem kan förklara för båtgrannarna hur enkelt det är att bli medlem på ett litet kick. Det är bara att gå till websidan saltholmen.nu och klicka på den röda knappen: Bli medlem 

 

Betalning av medlemsavgiften görs med en gång, via bankkort, swish eller digital faktura, och därmed finns medlemskortet att nå i appen "SportAdmin MedlemsApp". Använd menyn uppe till vänster i appen (de tre vita strecken) och välj "Medlemskort" + ”Medlemskort”.

 

Förhoppningsvis blir det ganska enkelt att rekrytera nya medlemmar, på bryggan, eller i någon av de butiker som våra sponsorer har. I sponsorernas butiker tjänar en ny medlem snabbt in medlemsavgiften genom de rabatter som föreningens sponsorer ger. Därtill kan alla medlemmar förstås låna föreningens verktyg för att "greja med båten".

 

Tänk på: Ju fler av oss båtplatsägare i Saltholmen som är medlemmar, desto större möjligheter att få hamnen att fungera som vi önskar. Inte minst viktigt är att vi kan få kontakt med varandra om något händer en eller annan båt. 

Felanmälningar
2022-08-26 16:09

När det gäller felanmälningar och reparationsbehov skall anmälan om sådana göras till Grefab. Instruktioner finns här: https://goteborg.se/wps/portal/enhetssida/grefab/felanmalan

Det är alltså inte Saltholmens båtägareförening som skall kontaktas, utan Grefab. Om den som noterar ett reparationsbehov vill informera övriga i hamnen om att de felanmält saken till Grefab så går det bra att lägga ut ett meddelande i appen Coboats, men det är alltså inte nödvändigt att göra det, och det är inte i Coboats som vi kommer till rätta med problemen.

BLI MEDLEM