Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Saltholmens Båtägareförening
Årsmöte 2019
2019-01-07 10:28
Årsmötet blir tisdag 5 mars kl 18:30 i Sjöräddningens hus i Långedrag. Denna gång vänder vi på ordningen så att föredraget blir först. Kl 18:30 berättar Niklas Brehm från Polisen om Båtsamverkan. Därefter blir det fika och årsmötesförhandlingarna börjar ca. 19:30.
Parkering på Aspholmen avslutad
2018-10-22 15:14
Den extra tillfälliga parkeringen som SBF förhandlade fram är nu avslutad. Grefab är inte nöjda med provperioden, de tycker att bilister inte har respekterat det anvisade området utan parkerat överallt. Detta är ju ett gammalt problem och vi tror inte att det blir värre för att det finns ett markerat tillåtet område. Vi skall nu tillsammans med Grefab utvärdera försöket för att se om möjligheten kan återkomma nästa höst.
Försök med extra parkering på Aspholmen i oktober
2018-09-27 16:00
Grefab har nu gått hamnföreningen till mötes och går med på att göra ett försök med utökad parkering i oktober. Det kommer då att vara tillåtet att parkera inom ett begränsat område på platserna i dubbelrad längs vattnet vid pontonbryggan (se karta). Grefabs p-tillstånd för sommar 2018 skall finnas i bilen. Området kommer successivt att minskas när plats behövs för båtar, för att slutligen upphöra 31 okt.

Det är nu viktigt att vi båtägare respekterar upplägget och inte parkerar på andra ställen. Om det blir problem med bilar som står fel så kan försöket avbrytas omedelbart. Det är fortfarande tillåtet att parkera bredvid din båt på land medan du är där och jobbar.

SBF har jobbat för frågan och vi är glada över att Grefab nu anstränger sig för att förbättra för oss båtägare. Låt oss hoppas att detta funkar så kan vi kanske få en repris nästa oktober. Motsvarande lösning på våren är ju svårare, men låt oss se.

Ny hemsida
2018-09-17 11:25
Vår nya hemsida är nu som synes i drift. Utseendet är nytt men informationsupplägget är ungefär som tidigare.